Asus ZenFone Pegasus 3: novi smartfon koji će se dobro prodavati

Fotografija članka: Asus ZenFone Pegasus 3: novi smartfon koji će se dobro prodavati

ZenFone serija pametnih uređaja kompanije Asus dobila je još jednog člana „obitelji“ koji svojim specifikacijama pripada nižoj srednjoj klasi.

Oglas

Riječ je o pametnom telefonu naziva Asus Zenfone Pegasus 3 kojega krasi metalno unibody tijelo na kojemu se nalazi 5.2-inčni ekran 720p rezolucije prekriven 2.5D zakrivljenim staklom. Kao operativni sustav kompanija navodi Android 6.0 Marshmallow povrh kojega se nalazi  ZenfUI 3.0 korisničko sučelje.

U svome se radu Asus ZenFone Pegasus 3 oslanja na nespecificirani osmojezgreni procesor koji radi na taktu od 1.3 GHz te je uparen sa 2 ili 3 GB radne memorije – ovisno o varijanti koju korisnici odaberu. Korisnici će za osnovnu varijantu Asus ZenFone Pegasus 3 smartfona sa 2 GB RAM-a i 16 GB interne memorije izdvojiti 200 američkih dolara, dok će druga varijanta sa 3 GB radne i 32 GB interne memorije koštati 230 američkih dolara. Svakako treba napomenuti kako se ove cijene odnose na Kinu na čijem će se tržištu ovaj smartfon prvo i pojaviti, dok će u drugim zemljama koštati nešto više. Ovisno o porezima itd…

Spomenimo i kako Asus ZenFone Pegasus 3 raspolaže 13 MP glavnom kamerom smještenom na stražnjoj strani koja ima otvor blende f/2.2, dok se sa prednje strane nalazi 5 MP selfie kamera sa otvorom blende f/2.0. Za autonomiju ovog Dual SIM pametnog telefona brine baterija kapaciteta 4.100 mAh, a sa stražnje je strane smješten senzor otiska prsta.

asus (1) asus (2)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.