Asus ZenFone Max od sada i u novoj varijanti

Fotografija članka: Asus ZenFone Max od sada i u novoj varijanti

U Indiji je predstavljena nadograđena varijanta Asus ZenFone Max pametnog telefona, a jedna od najvećih razlika nalazi se ispod poklopca.

Oglas

Dakle, novija se Asus ZenFone Max varijanta u svom radu oslanja na osmojezgreni Qualcomm Snapdragon 615 procesor. Osim toga, u prodaji Asus ZenFone Max će se u prodaji naći sa 2 GB ili pak sa 3 GB RAM-a uz koje dolazi istih 32 GB interne memorije koja je dodatno proširiva MicroSD karticama do ukupno 64 GB. Novi je i operativni sustav koji je sada Android 6.0.1 Marshmallow.

Značajke kao što su dijagonala ekrana i kamere jednake su prethodnom modelu, što znači da Asus ZenFone Max raspolaže 5.5-inčnim ekranom, stražnjom kamerom sa senzorom od 13 MP te sa 5 MP prednjom selfie kamerom. Glavni prodajni adut ovog modela i dalje je snažna baterija kapaciteta 5.000 mAh za koju kompanija Asus tvrdi kako će korisnicima omogućiti čak tri dana korištenja ili 38 dana rada na standby-u. zanimljivo je kako ovaj pametni telefon može poslužiti za punjenje drugih uređaja uz korištenje OTG kabla.

Novija će varijanta Asus ZenFone Max pametnog telefona biti dostupna za kupnju u crnoj, bijeloj, narančastoj i plavoj boji i to po cijeni od 148$ za inačicu sa 2 GB RAM-a te po cijeni od 193$ za verziju sa 3 GB RAM-a.

523201611705PM_635_asus_zenfone_max_2016 asus_zenfone_max_2016_blue

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.