Asus ZenFone GO TV: medijski TV sadržaji u centru pažnje

Fotografija članka: Asus ZenFone GO TV: medijski TV sadržaji u centru pažnje

Iako nije riječ o predstavljanju dugoočekivanog  ZenFone 3 modela, kompanija Asus je službeno predstavila još jedan gotovo pa jednako zanimljivi smartfon koji je orijentiran na televizijske sadržaje.

Oglas

Riječ je o uređaju koji spada u ZenFone 2 „obitelj“ te je dobio naziv Asus ZenFone GO TV. Iz samog imena nam je odmah jasna njegova medijska orijentacija, a to potvrđuje i digitalni TV procesor koji se nalazi unutar Asus ZenFone GO TV smartfona te ima DVB-T2/DVB-T2 Lite/DVB-T/ISDB-T podršku plus mnogo različitih vrsta podržanih TV signala.

Osim toga, Asus ZenFone GO TV dolazi sa prilično skromnim specifikacijama koje uključuju Qualcomm Snapdragon 400 procesor, 2 GB RAm-a te 16 GB interne memorije. Svakako napomenimo kako je Asus ZenFone GO TV Dual SIM pametni telefon kojega krasi 5.5-inčni ekran HD rezolucije koji bi trebao biti dovoljan za ugodno gledanje svog dostupnog televizijskog programa.

Sa stražnje je strane smještena 13 MP kamera sa PixelMaster tehnologijom, a tu se našla i 5 MP prednja selfie kamera – obje sa otvorom blende f/2.0. Ovaj će se pametni telefon prodavati u crnoj, bijeloj i plavoj boji i to po cijeni od 167 američkih dolara.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.