Asus Zenfone AR: prvi smartfon na svijetu sa 8 GB RAM-a sada u prodaji

Fotografija članka: Asus Zenfone AR: prvi smartfon na svijetu sa 8 GB RAM-a sada u prodaji

Još je u siječnju ove godine na CES-u u Las Vegasu predstavljen Asus Zenfone AR – prvi smartfon na svijetu sa ogromnih 8 GB radne memorije.

Oglas

Sada je ovaj pametni telefon došao u prodaju, a kao što i sami možete zaključiti trebalo mu je mnogo vremena da se nađe na tržištu u slobodnoj prodaji. Asus Zenfone AR podržava Google Daydream i Tango, a između ostaloga dolazi sa Android 7.0 Nougat operativnim sustavom te 5.7-inčnim ekranom. Naravno, tu je i gore spomenutih 8 GB radne memorije -količina koja će zasigurno biti sasvim dovoljna za sve potrebe korisnika ovog pametnog telefona.

Asus Zenfone AR je sada dostupan za kupnju na Tajvanu, a cijena mu je vrtoglavih 830 američkih dolara. Za sada ne znamo na kojim će se tržištima Asus Zenfone AR još naći u prodaji, a tu je upitna i cijena koja će možda u nekim zemljama biti i veća.

Vjerujemo kako će ovaj pametni telefon mnogima biti preskup, a ukoliko netko baš silno želi uređaj sa 8 GB RAM-a tu je nedavno predstavljena ZTE Nubia Z17 koja ima 8 GB RAM-a, ali i najnoviji Qualcomm Snapdragon 835 procesor, baš kao i OnePlus 5 čija se premijera očekuje ovih dana.

Za razliku od Asus Zenfone AR i njegove cijene od 830 američkih dolara, ZTE Nubia Z17 je nekih 250 dolara povoljnija.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.