Asus Zenfone 4, Zenfone 4 Pro, 4 Selfie i 4V na premijeri u kolovozu

Fotografija članka: Asus Zenfone 4, Zenfone 4 Pro, 4 Selfie i 4V na premijeri u kolovozu

Internetskim se prostranstvima sve više šire informacije o nadolazećem Asus Zenfone 4 pametnom telefonu koji nije jedini smartfon nove Zenfone serije koji će uskoro ugledati svjetlo dana.

Oglas

Naime, prema najnovijem izvještaju koji dolazi sa Tajvana će svoju službenu premijeru imati u kolovozu ove godine, a pratit će ga i pametni telefoni naziva Asus Zenfone 4 Pro, Asus Zenfone 4 Selfie i Asus Zenfone 4V.

Ako je informacija potekla iz Tajvana točna tada će se službena premijera nove Asus Zenfone serije održati 17. kolovoza. Svakako vrijedi napomenuti kako nije prvi put da Internetom kruže priče o predstavljanju ovih pametnih telefona u kolovozu, međutim točan datum do sada nikada nije bio spomenut.

Kompanija je već službeno predstavila jednog člana nove serije, a njegov naziv je . Šuška se kako će svoju europsku premijeru ovi nadolazeći pametni telefoni imati u rujnu, a mi vam u ovom slučaju preporučamo da ove informacije ipak uzmete sa određenom dozom zadrške s obzirom da nisu službeno potvrđene.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.