ASUS Zenfone 4 sa Snapdragonom 660 na Geekbenchu

Fotografija članka: ASUS Zenfone 4 sa Snapdragonom 660 na Geekbenchu

ASUS je nedavno predstavio Zenfone 4 Max pametni telefon kao prvi uređaj iz nove Zenfone 4 serije.

Oglas

Da je novi uređaj iz ove serije iza ugla otkriva nam Geekbench na kojem se pojavio pametni telefon kodnog naziva ASUS_Z01KD, a sve upućuje na to da se ovdje radi o Zenfone 4 modelu. Zahvaljujući Geekbenchu znamo da će nadolazeći Zenfone 4 biti opremljen vrlo solidnim hardverskim specifikacijama srednje klase koje uključuju osmojezgreni Qualcomm Snapdragon 660 procesor sa radnim taktom od 2.21 GHz.

Osim toga otkriveno je i da će ovaj uređaj raspolagati sa 4 GB RAM-a, a kao operativni sustav naveden je Android 7.1.1 Nougat. Nadolazeći je ASUS Zenfone 4 na ovom benchmark testu ostvario rezultat od 855 bodova u single-core i 4.127 bodova u multi-core testu.

ASUS_Z01KD našao se na kompanijinoj listi nadolazećih smartfona koji će biti predstavljeni ove godine, a koja nam ujedno otkriva da će doći dvije varijante ovog smartfona. Na ovoj listi navedeni su pod kodnim nazivima Z01KD_1 i  Z01KD_2. Prema neslužbenim informacijama riječ je o ASUS Zenfone 4 varijantama koje će se razlikovati samo po procesoru.

Prema tome jedna varijanta će raditi na Snapdragon 660, dok će druga biti opremljena sa Snapdragon 630 procesorom.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.