Asus ZenFone 4 dolazi u seriji od čak četiri modela?

Fotografija članka: Asus ZenFone 4 dolazi u seriji od čak četiri modela?

Svibanj bi trebao biti mjesec u kojem će se pojaviti četiri nova pametna telefona tajvanske kompanije. Asus ZenFone 4 kao nova generacija smartfona ponovo bi mogla biti vrlo zanimljiva.

Oglas

Cijeli “hype” oko Asusovih pametnih telefona počela je još 2015. godine kada se pojavio koji smo i testirali među prvima u Europi. Model se pojavio i nekoliko inačica i prodan je u ogromnim količinama, kažu oko 20,5 milijuna. Priču je nastavio i Asus ZenFone 3 koji je prodavan nešto slabije, ali i dalje su postigli prodaju od čak 17,5 milijuna, što su zaista zavidne brojke.

Cijelu bi priču o uspjehu na mobilnom tržištu trebao nastaviti i novi Asus Zenfone 4, kao i Asus Zenfone AR koji se očekuju u drugom kvartalu, te Zenfone 3 Zoom koji se očekuje još u ovom kvartalu.Naravno, za sada je još uvijek rano govoriti o nekim hardverskim specifikacijama.

Ono što se za sada spominje je kako će ZenFone 4 imati vjerojatno 5,2 inčni ekran FHD ili QHD rezolucije, a naglasak će biti i na bateriji – spominje se 4850 mAh. Ostatak karakteristika saznat ćemo uskoro, kao i o kojih se to četiri nova modela radi…

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.