Asus ZenFone 3, ZenFone 3 Deluxe i ZenFone 3 Max: najavljuje se revolucija!

Fotografija članka: Asus ZenFone 3, ZenFone 3 Deluxe i ZenFone 3 Max: najavljuje se revolucija!

Asus je službeno potvrdio kako će najnovija tri pametna telefona iz njihove serije uređaja biti službeno predstavljena na velikom događanju koje će se održati 30. svibnja – datum od kojega nas ne dijeli mnogo dana.

Oglas

Započela je i službena reklamna teaser kampanja, a prvi takav teaser koji najavljuje Asus ZenFone 3, ZenFone 3 Deluxe i ZenFone 3 Max pametne telefone dolazi u obliku video zapisa koji nam tek djelomice otkriva profile ova tri uređaja.

Unatoč tome što ovaj video zapis ne otkriva mnogo (barem ne onoliko koliko bi mi voljeli znati i vidjeti) ipak se jasno vide razlike između ova tri uređaja – razlika između Asus ZenFone 3 i ZenFone 3 Deluxe modela je malo manje vidljiva, pogotovo u usporedbi sa mnogo većim Asus ZenFone 3 Max pametnim telefonom. Još nam nisu jasne riječi koje se pojavljuju u video zapisu – “clarity”, “desire” i “unlimited”, no vjerujemo da će nam sve biti jasnije na službenom predstavljanju ovih pametnih telefona.

Dakle kompanija Asus obećava kako ćemo 30. svibnja „svjedočiti kako evolucija postaje revolucija“ s obzirom da nam dolazi „Zenvolution“. Hm, hm, hm… čini nam se kao mnogo obećanja i stvarno nas zanima što će ovi uređaji ponuditi, a da već nije viđeno.

Kompanijin je glavni izvršni direktor izjavio kako će se ova tri „mušketira“ u prodaji naći već slijedeći mjesec (lipanj) te su kompanijina prodajna očekivanja najoptimističnija za Asus ZenFone 3 Max model. Kompanija predviđa kako će od navedenog trija najbolje prodavati upravo taj najveći model te će na njega otići ukupno dvije trećine isporuka, dok će prema tim istim predviđanjima Asus ZenFone 3 i ZenFone 3 Deluxe zajedno činiti samo jednu trećinu ukupnih isporuka ova tri uređaja. Navedeno je i kako će 90% Asus ZenFone 3 modela raditi na Qualcomm-ovim procesorima, dok će njih 10% ispod haube imati MediaTek-ove procesore. Ako se ne varamo ovo će biti prvi puta u povijesti ZenFone linije smartfona da ispod poklopca nisu procesori Intel-ove proizvodnje.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.