Asus Zenfone 3 premijerno na Computex 2016 sajmu 30. svibnja

Fotografija članka: Asus Zenfone 3 premijerno na Computex 2016 sajmu 30. svibnja

Krajem ovog mjeseca, na sajmu Computex 2016 u tajvanskom Taipeiju domaći će Asus predstaviti nasljednika svoje mobilne uspješnice, novi Asus Zenfone 3, uz prijenos uživo.

Oglas

Podsjetimo se, prošli kojeg smo među prvima u Europi pokazao se kao jedan od najboljih bestsellera u 2015. godini, tako da ga je Asus proizveo u nekoliko zanimljivih različitih inačica, kako po veličini, tako i po procesorima i drugim karakteristikama. Nije teško zaključiti kako bi itekako željeli ponoviti uspjeh dvojke.

Ipak, u posljednjih godinu dana situacija na mobilnom tržištu se uvelike promijenila. Konkurencija nikad nije bila jača, a navala kineskih jeftinih i vrlo kvalitetnih smartfona je nevjerojatna. Stalno se pojavljuju novi proizvođači s novim uređajima i nevjerojatnim cijenama.

Ipak, po nama je se sa Zenfone 2 smartfonom prilično dobro etablirao kod kupaca, puno je vlasnika dvojke i u našoj regiji i vrlo su zadovoljni tim uređajem. Očekivanja od dolazećeg Asus Zenfone 3 smartfona, o kojem smo već puno pita pisali, definitivno su velika i optimistička. Ne sumnjamo kako će biti dobar.

E, da, mali dodatak. Ako budete željeli pratiti konferenciju za novinare uživo (ponedjeljak, 30. svibnja, moći ćete je gledati na

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.