Asus ZenFone 3 na AnTuTu sa 23 MP kamerom i neizbježnim SD 820?

Fotografija članka: Asus ZenFone 3 na AnTuTu sa 23 MP kamerom i neizbježnim SD 820?

Pisali smo vam o tome kako je Asus počeo službenu reklamnu kampanju za svoja najnovija tri pametna telefona iz ZenFone linije – Asus ZenFone 3, ZenFone 3 Deluxe i ZenFone 3 Max.

Oglas

Kako se čini novi je Asus ZenFone 3 opažen na AnTuTu benchmarku, a ukoliko su podatci točni tada bi ovaj pametni telefon trebao doći sa odličnim specifikacijama – barem jedna od gore navedene tri verzije.

Sa kodnim nazivom ASUS Z016D ovaj uređaj donosi ekran FHD rezolucije, 4 GB radne te 32 GB interne memorije. U paketu se naravno nalazi i najnoviji Android 6.0.1 Marshmallow operativni sustav, baš kako to i priliči pametnim telefonima današnjice. Naravno, nijedan flagship pametni telefon ne može proći bez Qualcomm Snapdragon 820 procesora, pa ga tako možemo očekivati i u ovoj Asus-ovoj kombinaciji.

Ni na području kamera ovaj pametni telefon ne bi trebao razočarati svoje korisnike i to zato što dolazi sa 23 MP stražnjom kamerom te 8 MP prednjom selfie kamerom. Ni rezultati benchmark testiranja nisu za odbaciti, iako znamo da ih se treba uzeti sa određenom dozom zadrške. Dakle, rezultat je 135.000 bodova, što ga pozicionira odmah iza Samsung Galaxy S7 Edge, Xiaomi Mi 5 i LeTV LeMax 2 pametnih telefona. Kako se bliži službeno predstavljanje zakazano za 30. svibnja tako se zahuktava i reklamna kampanja, a ukoliko je vjerovati nekim nagađanjima Asus bi u jednoj od ove tri verzije mogao doći sa cijenom od 305$, što je odlična cijena u odnosu na dobivene specifikacije.

asus antutu 2

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.