Asus ZenFone 3 Deluxe sa SD823 CPU dolazi u kolovozu

Fotografija članka: Asus ZenFone 3 Deluxe sa SD823 CPU dolazi u kolovozu

Asus je nedavno predstavio više uređaja iz svoje ZenFone linije, a između ostalih i svoj flagship pametni telefon naziva Asus ZenFone 3 Deluxe koji dolazi sa Qualcomm Snapdragon 820 procesorom.

Oglas

Prema posljednjim neslužbenim informacijama ova će tajvanska kompanija također predstaviti i varijantu Asus ZenFone 3 Deluxe flagshipa sa Qualcomm Snapdragon 823 procesorom. Za one koji ne znaju Snapdragon 823 je identičan Snapdragon 820 procesoru sa jedinom razlikom, a ta je da njegove četiri Kryo jezgre rade na višim taktovima.

Isti izvori navode da će ova varijanta Asus ZenFone 3 Deluxe pametnog telefona biti dostupna u kolovozu za ciljana azijska tržišta uključujući Filipine i Indiju. Za sada nema informacija po kojoj će se cijeni ovaj pametni telefon prodavati, a za očekivati je da će biti nešto viša od standardne varijante ZenFone 3 Deluxe-a koja će se prodavati po cijeni od 499 USD.

Osim Asus ZenFone 3 Deluxe modela postoje neke najave da će ovim novim procesorom biti pokretani još neki nadolazeći top uređaji poput Samsung Galaxy Note 6, HTC Mini, Mi Note 2 te Nubia X8 pametnih telefona.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.