Asus ZenFone 2 Laser na Marshmallow OS-u, što donosi?

Fotografija članka: Asus ZenFone 2 Laser na Marshmallow OS-u, što donosi?

Često vas obavještavamo o pametnim telefonima koji su počeli dobivati svoju najnoviju Android 6.0 Marshmallow nadogradnju, pa je tako ovoga puta na red došao i Asus ZenFone 2 Laser.

Oglas

Podsjetit ćemo vas kako je Asus ZenFone 2 Laser odlično balansirani pametni telefon koji će zadovoljiti veliku većinu korisnika, čak i one zahtjevnije. Radi vrlo stabilno i usklađeno i teško mu je pronaći manu, a više o njemu možete po običaju pročitati u našoj . A sada malo više o informacijama koje smo saznali u vezi njegove nadogradnje na najnoviju Marshmallow inačicu Android OS-a.

Dakle, super je stvar kod ove nadogradnje ne samo činjenica da se Asus ZenFone 2 Laser nadograđuje na Marshmallow, već usput gubi i tonu bloatware aplikacija s kojima Asus modeli smartfona često dolaze. Tako smo saznali da je lista aplikacija na Asus ZenFone 2 Laser modelu kraća za slijedeće: Omlet, Data Transfer, Photo Frame, ASUS Backup, Dr. Safety, What’s Next, Party Link, Remote Link, PC Link, Yahoo Shopping, EZ Ding, TripAdvisor, Zinio, iReader, Dr.Eye, Google+, Puffin Browser, Mirror, ASUS Email, ASUS Calendar i na kraju ASUS Messaging.

Uz to ova nadogradnja donosi nekoliko novih aplikacija kao što su Google Calendar, Google Messenger i Dr. Booster, a ukoliko vam neka od gore navedenih bloatware aplikacija ipak nedostaje uvijek ih možete ponovno skinuti sa Play Store-a.

Kompanija je kod ove nadogradnje naglasila kako nije podržan APP2SD, pa Asus predlaže da sve svoje aplikacije koje koristite prebacite u internu memoriju prije početka nadogradnje na novi Marshmallow. Javite nam u komentaru jeste li i vi dobili obavijest o dostupnosti ove nadogradnje.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.