Asus Zenfone 2, 4, 5, 6, možda još neki – premijera na CES 2015

Fotografija članka: Asus Zenfone 2, 4, 5, 6, možda još neki – premijera na CES 2015

Pod sloganom “See what others can’t see” Asus priprema svoje nove Zenfone pametne telefone, a koji će svoju premijeru doživjeti na CES 2015 sajmu u Las Vegasu. Novo ime je Asus Zenfone 2?

Oglas

Video koji su objavili traje 10-ak sekundi i praktički ne govori ništa. No, ono što smo uspjeli saznati je kako će imati dvostruku LED bljeskalicu. Upravo bi kamere trebale biti jedan od jačih elemenata nove Zenfone serije Asusovih pametnih telefona.

Čini se kako je tajvanska kompanija prilično dobro sakrila što će sve hardverski donijeti nova obitelj smartfona jer praktički nema nikakve informacije o njima. Sve što se za sada zna moglo se vidjeti na ovom videu od 10 sekundi, a vidi se samo uređaj koji rotira, slogan, i to je sve.

Čije će tržište napadati novi Asus Zenfone 2, 4, 5, 6 ili kako će se već zvati? Spominju se HTC One M8 (zbog kamere), LG G3 (dizajn, tipke). Isto tako, spominju se i neki tajni dijelovi s kojima će Asus pokušati iznenaditi tržište.

Hoće li i nova Zenfone serija raditi na Intelovim Atom procesorima? Nekako nam se čini kako bi to bila mudra odluka, a spominju se Atom Z3560 ili Z3580 “Moorefield” procesori. Ipak, za sve detalje morat ćemo pričekati još otprilike dva tjedna, kada je na rasporedu CES 2015 sajam u Las Vegasu, od 6-9. siječnja.

Službena konferencija za novinare održat će se 5. siječnja u 20:00 sati po hrvatskom vremenu, a moći ćete pratiti direktno na . Prema onome što možemo vidjeti nekako nam se čini kako će novi naziv biti Asus Zenfone 2.

U međuvremenu pročitajte našu recenziju pametnog telefona, koji nas je oduševio, kako hardverskim karakteristikama tako i cijenom.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.