Asus Zenbook Infinity UX301 različiti modeli vrhunskoj ultrabooka

Fotografija članka: Asus Zenbook Infinity UX301 različiti modeli vrhunskoj ultrabooka

ASUS Zenbook Infinity UX301 je jedan od zanimljivijih ultrabookova kojeg možete pronaći na tržištu. Hardverske karakteristike će zadovoljiti svakoga. A cijena?

Oglas

Nema sumnje kako se radi o vrhunskim prijenosnicima koji su, kao što to i njihov “ultrabook” naziv sugerira, vrlo lako prenosivi i stanu u svaku poslovnu i drugu torbu. ASUS Zenbook Infinity UX301 je i jedan od najpopularnijih i najprodavanijih Asusovih ultrabookova, nije niti čudo, a što ćete i sami moći zaključiti u slijedećih nekoliko redaka.

Sam dizajn je tradicionalno odličan kod Asusa, a kod ASUS Zenbook Infinity UX301 ultrabooka su napravili i korak dalje. Uz elegantni izgled treba spomenuti i kako mu je težina tek 1,2 kilograma, što je bolje od većine u klasi. Već osnovni se model može pohvaliti 13,3 inčnim Full HD ekranom (1920×1080 točaka) koji ima IPS matricu (široki kut gledanja), nema pozadinskog odbljeska i osjetljiv je na dodir (multitouch).

Asus Zenbook Infinity UX301 različiti modeli vrhunskoj ultrabooka

Uz ugrađenih 4 GB RAM-a (top model ima 8 GB), radi na 2-jezgrenom Intel Core i5-4200U Haswell procesoru na 1,6 GHz, a integrirana je Intel HD4400 grafika (top modeli ima Core i7-4588U s Intel Iris grafikom). Za pohranu pdoataka će vam poslužiti SSD disk od 128GB (top modeli imaju 256 ili 512GB).

I kod osnovnog ćete modela dobiti hibridni punjač s podrškom za WiFi, podržava WiDi, a baterija će izdržati između sedam i devet sati rada. Osnovni model ASUS Zenbook Infinity UX301 ultrabooka je težak 1,2 kilograma, dok su top modeli teži za 100-150 grama.

Na europskom se tržištu nalazi čak osam ASUS Zenbook Infinity UX301 modela s različitim hardverskim konfiguracijama. Ovisno o dubini vašeg džepa, možete odabrati modele od 1.299 do 1.799 eura, a trenutno je najbliža lokacija Austrija (, navodno isporučuju i u Hrvatsku). Kada i po kojoj će se cijeni ovaj ili vjerojatnije sličan model ovog proizvođača pojaviti na hrvatskom tržištu, raspitajte se kod ovlaštenih distributera.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.