Asus VivoMini VC65 i VC65R nova su modularna mini PC računala

Fotografija članka: Asus VivoMini VC65 i VC65R nova su modularna mini PC računala

Tajvanska je kompanija proširila svoj portfelj računala novim modularnim mini PC računalima. Radi se o dva nova i vrlo zanimljiva modela – Asus VivoMini VC65 i VC65R.

Oglas

Radi se o novoj VivoMini VS65 seriji računala koja je kao što smo rekli modularna, što znači da ga možete hardverski složiti kako vam odgovara. Ili konkretno – Asus VivoMini VC65 i VC65R ima mogućnost ugradnje tri različita podatkovna diska (2,5 inčni HDD ili SSD), pa čak i optički uređaj, bez obzira na minijaturne dimenzije.

Kako ova mini PC računala izgledaju možete vidjeti na slikama niže. Što se procesora tiče rade na najnovijim Intelovim procesorima 6. generacije, radi se o Intel Core T serije na 2,8 GHz. Jači Asus VivoMini VC65R se može pohvaliti ugrađenim RAID kontrolerom tako da od računala možete napraviti NAS ili pak mini server, administratori znaju što to znači :)

Asus VivoMini VC65 i VC65R možete spojiti na bilo koji TV ili projektor preko HDMI ulaza, a ima čak 6x USB 3.0 ulaza, 4-u-1 čitač memorijskih kartica, 3,5 milimetarski ulaz za slušalice, DisplayPort++, VGA, i COM ulaze. Naravno, podržava i brzi Wi-Fi 802.11ac s ekskluzivnim Asus Media Streamer i Remote Go! aplikacijama za bežični prijenos video signala ili udaljeno kontroliranje PC računala preko mobilnog uređaja.

Ono što je važno je i kako će nova VivoMini računala trošiti jako malo struje, oko 15 Watta, te su nevjerojatno tihi od 21 db (noise) do maksimalnog zvuka od 35 dB u punom radu. Za sada cijena i dostupnost nisu objavljeni.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.