Asus Transformer Book Trio Dual Boot na Androidu i Windowsima, premijerno na CES 2014

Fotografija članka: Asus Transformer Book Trio Dual Boot na Androidu i Windowsima, premijerno na CES 2014

Video koji ćete vidjeti u nastavku prikazuje novi Asusov tablet koji će izgleda raditi na dva operativna sustava. Asus Transformer Book Trio Dual Boot ili nešto drugo?

Oglas

Za sada se ne zna točno hoće li to biti Asus Transformer Book Trio Dual Boot tablet ili neki drugi, s drugačijim nazivom. No sigurno je kako će se nešto novo pojaviti na CES 2014 sajmu koji svoja vrata u Las Vegasu otvara za nepuna dva tjedna. Prema video prilogu nagađamo kako se radi o tabletu s dva operativna sustava – Androidu i vjerojatno Windows 8.1 OS-u (ili RT?).

Izvori bliski kompaniji potvrđuju kako se možemo nadati Asus Transformer Book Trio Dual Boot tabletu, ili nečem sličnom, za sada ime nije toliko i bitno. Ono što također možete prepoznati je plavu boju koja će vjerojatno označavati Windowse, te zelenu koja označava Android.

Asus Transformer Book Trio Dual Boot

Jasno, svi se pitaju na kojoj će platformi raditi Asus Transformer Book Trio Dual Boot tablet, ili će možda imati više procesora. Hoće li to biti Intel procesor iz “Bay Trail” ili “Haswell” obitelji, možda Tegra 4 ili Snapdragon 800? Neka kombinacija?

U svakom slučaju, novi Asusov tablet nam zvuči itekako zanimljivo. A vama? :) Pogledajte video niže.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.