Asus Transformer Book T302CA Chi – pojavile se službene specifikacije

Fotografija članka: Asus Transformer Book T302CA Chi – pojavile se službene specifikacije

Novi 2-u-1 hibridni tablet, Asus Transformer Book T302CA Chi, kojeg smo najavili nedavno, upravo je dobio svoje službene specke, kao i cijenu. Ukratko – djeluje vrlo zanimljivo.

Oglas

Prije desetak dana smo najavili novi Asus Transformer Book T302CA Chi hibridni 2-u-1 uređaj koji se pojavio na neslužbenim fotkama, što možete pročitati na . Sada znamo puno više, pa vam donosimo njegove specifikacije.

Naravno, novi je tablet pripadnik popularne Asusove Chi serije, a dolazi u kompletu s tipkovnicom koja se spaja preko popularnih “pogo” pinova, a ugrađena su i dva USB ulaza pune veličine. Zgodno je što tipkovnica ima i dodatnu bateriju tako da će se povećati autonomija rada, što je uvijek dobro.

Kućište je aluminijsko sa finom dijamantski urezanom teksturom, te je samim tim vrlo tanak. Ekran je veličine 12,5 inča i Full HD rezolucije od 1920 x 1080 točaka, a radi na novom Intel Core M procesoru iz “Skylake”obitelji, uz 4 GB RAM-a i SSD diskom od  128 GB.

Naravno, Asus Transformer Book T302CA Chi radi na Windows 10 Home operativnom sustavu. Inače, u ponudi će osim spomenute osnovne inačice biti i jači poslovni model s Intel Core M7-6Y75 procesorom, Windows 10 Pro, 8 GB RAM-a i SSD disk od 256 GB.

Saznali smo i cijenu – Asus T302CA će se prodavati po osnovnoj cijeni od 699 eura. Ono što je malo nejasno je hoće li ovaj model zaista biti dio Transformer Book serije ili neće (iako smo to naveli u nazivu), odnosno hoće li se Chi serija stopiti s ZenBooks serijom. Vrijeme će pokazati.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.