Asus Transformer Book T302 Chi T302C i T302CA – procurile neke nove fotke

Fotografija članka: Asus Transformer Book T302 Chi T302C i T302CA – procurile neke nove fotke

Naravno, to je samo jedna sitnica, nova šarka za spajanje ekrana i tipkovnice. Puno noviteta donose novi Asus Transformer Book T302 Chi T302C i T302CA hibridni tableti, a kao što vidimo i cijena im je – zanimljiva.

Oglas

Prošlo je već neko vrijeme od kada je tajvanska kompanija predstavila neki od Chi uređaja. Naravno, to ne znači da ništa ne rade nego pripremaju nešto novo. Novi model koji je upravo “procurio” nosi naziv Asus Transformer Book T302 Chi, a dolazi u dvije inačice – T302C i T302CA.

Novi hibridni tableti su dobili i nove tipkovnice tako da sada nekako više nalikuju na Dell ili HP. Vidljivi su popularni “pogo pin” konektori, a na dijelu tipkovnice nalaze se i dva USB ulaza – jedan USB 3.0 i jedan USB 2.0. Ono što je primjetno je kako je nova tipkovnica tanja u odnosu na onu kod starijeg modela. Za sada ne možemo potvrditi ima li i dodatnu bateriju ispod tipkovnice, ali to bi bilo jako lijepo.

Kužište je metalno, od “unibody” aluminija, dok se “pod haubom” nalazi Intel Core m3 procesor iz “Skylake” obitelji. Zgodno je što se na tablet dijelu nalazi i novi USB Type-C ulaz i uvijek koristan microHDMI video izlaz. Ovaj hibridni tablet nema ventilator, dakle ima pasivno hlađenje.

Inače, uređaj radi na Windows 10 operativnom sustavu i može se pohvaliti 12,5 inčnim ekranom koji može biti Full HD ili WQHD rezolucije, po vašem izboru.

Saznajemo kako će se u kombinaciji s novim Asus Transformer Book T302 Chi T302C i T302CA hibridnim tabletima, barem jednim od njih, doći i stylus digitalna olovka. A cijena? Čujemo kako će upravo europsko tržište biti jedno od prvih na kojem će se pojaviti, a cijena kreće od 699 euro, što baš i nije tako malo.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.