Asus Transformer 3 Pro T303UA najsvestranije PC računalo na svijetu

Fotografija članka: Asus Transformer 3 Pro T303UA najsvestranije PC računalo na svijetu

Barem se tako hvale u tajvanskoj kompaniji kako su napravili prijenosno računalo koje je izuzetno prilagodljivo, lagano i tanko, te moćno. To je novi Asus Transformer 3 Pro T303UA.

Oglas

Ne možemo se oteti dojmu kako novi Asus Transformer 3 Pro T303UA prijenosnik neodoljivo nalikuje na Microsoftov Surface Pro 4 hibridni laptop/tablet. Kažu kako je dizajniran sa samo jednim ciljem – pružiti vrhunske performanse u 2-u-1 hibridnom uređaju. Na njega se može spojiti i poseban Universal Dock, kao i digitalna stylus olovka (Asus Pen).

Kućište je vrlo lijepo i elegantno, tanko je samo 8,35 milimetara, u rangu pametnih telefona, te je potpuno metalno (aluminijsko-magnezijska legura). Inače je težak tek 800 grama. Poseban je i po posebnom stalku koji se nalazi sa stražnje strane, a koji se može “otvoriti” do 155 stupnjeva.

Ekran je 12,6 inčni i 3K rezolucije od 2880 x 1920 točaka (275 ppi), te ima široki kut od 178 stupnjeva. Ugrađena je i Eye Care tehnologija koja smanjuje nivo plave boje i tako čuva vaše oči, a same boje su puno jasnije i življe zahvaljujući Asusovoj TruVivid tehnologiji. Za bolji prikaz videa brine se Tru2Life video tehnologija.

Asus Transformer 3 Pro T303UA je hardverski moćan – radi na novom Inel Core i7-6500U procesoru i Intel HD 520 grafikom, do 16 GB RAM-a, ima SSD disk do 1 TB, podržava USB Type-C, a za grafiku se brine Nvidia GeForce GTX 980 koja pruža 4K gaming, a podržava i VR naočale (Virtual Reality).

Inače, baterija će izdržati cijeli dan rada, a puni se za samo 60 minuta. Tipkovnica se može odvojiti, a zgodno je i što ima pozadinsko osvjetljenje. ako vas zanima kamera, stražnja je od čak 13 MP, tako da će snimiti vrlo kvalitetne fotografije. Prednja je također vrhunska, ima 8 MP. Inače, za kvalitetni se zvuk brinu kvalitetni Harman-Kardon zvučnici. Naravno, radi na Windows 10 OS-u (Home ili Pro).

Naravno, svatko bi poželio novi Asus Transformer 3 Pro T303UA hibridni 2-u-1 prijenosnik. Za sada cijena nije objavljena. Dodatne detalje potražite na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.