Asus T100C zanimljiv Windows 8 tablet od sada i na Androidu 4.2.2

Fotografija članka: Asus T100C zanimljiv Windows 8 tablet od sada i na Androidu 4.2.2

Već smo nekoliko puta napomenuli kako su sve zanimljiviji uređaji s Winodws 8 operativnim sustavom, ali i na Androidu, ili oba? Evo pričice o Asus T100C tabletu.

Oglas

Iako još uvijek na nivou glasine, najnovija informacija govori kako će novi Asus T100C osim na Windows 8 operativnom sustavu raditi i na Androidu. Nije potpuno jasno hoće li biti “dual boot” tablet ili će se pojaviti posebna inačica Asus T100C tableta na Androidu, odnosno hoće li koristiti Intel ili ARM arhitekturu, no nešto se očito događa u Asusovom taboru.

Ono što je gotovo sigurno je da će se pojaviti Asus T100C ili tablet sa sličnim nazivom koji će raditi na Android 4.2.2. operativnom sustavu, te bi trebao imati i manju potrošnju struje a što će produžiti vijek trajanja baterije. Kao platforma se spominje puno toga, a mi ćemo vas samo podsjetiti kako Asus T100C radi na 4-jezgrenom Intel Bay Trail Z3740 procesoru, ima 2GB RAM-a i 32GB prostora za pohranu podataka. I da, radi na Windowsima.

Novi Asus T100C na Androidu (slika niže)? Zašto ne… :)

Asus T100C tablet

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.