Asus ROG Swift PG258Q se pojavio u prodaji u Aziji, odličan za gaming

Fotografija članka: Asus ROG Swift PG258Q se pojavio u prodaji u Aziji, odličan za gaming

Službeno je predstavljen još prošle godine, tek se ovih se dana počeo masovnije pojavljivati u prodaji. Za Asus ROG Swift PG258Q monitor kažu kako bi mogao biti odličan za gamere.

Oglas

Asus ROG Swift PG258Q monitor ima dijagonalu 24,5 inča, te podržava Nvidijinu G-Sync tehnologiju, no ono što možda više nije u trendu u gamingu je Full HD rezolucija od 1920 x 1080 točaka, tako da je njegova prodajna cijena vrlo visoka.

No, nju pravdaju podatkom kako se radi o monitoru s najvećim osvježenjem ekran od čak 240 Hz, dok je kod prosječnih monitora 50-60 Hz. Ipak, vjerujemo kako bi većina gamera više željeli imati monitor s 2K ili 4K rezolucijom. No, ako je za vaše potrebe FHD dovoljna rezolucija, bit ćete zadovoljni.

Ono što je za gaming važno je odziv ekrana, a on iznisi samo 1 milisekundu, što znači da će uz G-Sync tehnologiju sve igre raditi vrlo glatko, te neće biti laga na ekranu (zaostajanja, zamućenja odnosno “duplanja” slike). Dobro će doći i Nvidia Ultra Low Motion Blur, također ima sličnu funkciju. Bez problema ćete moći igrati brze igre kao što su trkaće simulacije, pucačine u prvom licu (FPS) i slične.

Saznajemo kako se Asus ROG Swift PG258Q prodaje po cijeni od 789$, a više podataka potražite na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.