Asus ROG Horus GK2000 nova mehanička tipkovnica za gamere

Fotografija članka: Asus ROG Horus GK2000 nova mehanička tipkovnica za gamere

Uz vrhunskog miša, tipkovnica je još jedan element koji mora biti savršen kako bi i vaši rezultati u video igrama bili savršeni. To vam može omogućiti Asus Horus GK2000 mehanička tipkovnica.

Oglas

Naravno, važan je i monitor, brzi procesor i puno radne memorije, no tipkovnica je ono što tipkate i pipkate. Svatko bi poželio imati ovako nešto, kao što je Asus Horus GK2000 tipkovnica koja odiše kvalitetom iz svakog kuta. Za početak ćemo reći kako ima Cherry MX Red mehaničke tipke s hodom od 4 milimetara i svaka ima garanciju na 50 milijuna klikova.

Naravno svaka tipka ima i pozadinsko osvjetljenje gamerske crvene boje, a također su ergonomski oblikovane i upravo prilagođene gamerskim potrebama, tako tvrde u Asusu. Sam dizajn je poseban, što možete i sami vidjeti na slikama, a napravljena je u poznatoj CNC tehnologiji. Ako se pitate je li metalna, odgovor je potvrdan – dobrim je dijelom od aluminija.

Vrlo je komforna i prostrana, s velikim odmorištem za ruke, tako da ćete s užitkom moći igrati vaše omiljene video igre. Od još nekih dodataka spomenimo dva USB ulaza, posebne tipke odnosno kontrole za multimediju, 32-bitni MCu, 4 MB memorije na samoj tipkovnici, N-Key rollover (NKRO) tehnologija, kao i torba za nošenje.

Za sada nije objavljena cijena i dostupnost, no za očekivati je kako će koštati poprilično. No, Asus Horus GK2000 mehanička tipkovnica je i sam vrh ponude tipkovnica.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.