ASUS ROG GX1000 Laser Gaming Mouse – novi vladar među gamerskim miševima

Fotografija članka: ASUS ROG GX1000 Laser Gaming Mouse – novi vladar među gamerskim miševima

Većina vas vjerojatno jako dobro poznaje Asusovu ROG (Republic Of Gamers) seriju vrunskih prijenosnih računala. Miš ASUS ROG GX1000 se odlično uklapa u tu sliku.

Oglas

Radi se o laserskom gamerskom mišu (smiju ga koristiti i obični “smrtnici”) koji se može pohvaliti nevjerojatnom preciznošću, zahvaljujući senzoru koji ima rezoluciju 8200 dpi (točaka po inču). Svaki pokret koji napravite po bilo kakvoj površini, ovaj će miš detektirati bez greške.

Kako su gameri u prvom redu vrlo zahtjevni korisnici, u Asusu su se potrudili i dizajnirali ga vrlo ergonomično, kao što i sami možete vidjeti na slikama, a sve kako bi vaši pokreti u igrama ili radu bili što precizniji, pa makar se igrali neprestano i po nekoliko sati.

Ono što će vas posebno obradovati je šest tipki koje možete posebno programirati, onako kako to vama odgovara. Zanimljivo je da samu osjetljivost (dpi) možete mijenjati, a to ćete prepoznati prema LED indikatorima koji vam govore o kojoj kvaliteti se radi (crvena, narančasta, zelena, crna). Raspon osjetljivosti seže od 50 do 8200 dpi.

Za sada nemamo informacija o cijenama i datumu izlaska jer ih Asus još nije objavio, ali očekujemo da bi se to moglo dogoditi do kraja godine. Ako volite imati vrhunski miš, ovo je definitivno odličan izbor.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.