Asus ROG GR8 II PC – najmanje računalo za pravi VR užitak

Fotografija članka: Asus ROG GR8 II PC – najmanje računalo za pravi VR užitak

Novo i moćno računalo utjelovljuje najnovije Intelove procesore, a 4 litarsko posebno dizajnirano kućište u sebi krije ono što bi svaki vlasnik računala htio imati – Asus ROG GR8 II je snaga upakirana u lijepi omot.

Oglas

Kažu kako je Asus ROG GR8 II najmanje računalo na svijetu spremno za virtualnu stvarnost (VR). Iako je malo po dimenzijama, uspjeli su ugraditi Asus GeForce GTX 1060 grafičku karticu pune dimenzije, istu onu koja se ugrađuje i u standardna kućišta. S obzirom na dizajn kućište uspjeli su riješiti i

Sama hardverska konfiguracija je u najmanju ruku moćna. Ona jača konfiguracija ima Intelov Core i7 “Kaby Lake” procesor 7. generacije, s čak 32GB DDR4 RAM-a, što znači da će nove i grafički najzahtjevnije igre pokretati i kao od šale, uz glatku i fluidnu igrivost.

U kompaniji tvrde kako Asus ROG GR8 II radi za čak 47% bolje nego druga PC računala na GTX 960 grafičkim karticama. odnosno oko 10% bolje nego ona na GTX 970 grafičkim karticama. Primjerice, na GR8 II možete igrati Overwatch u 2K ili  Full HD rezoluciji na više od 70 sličica u sekundi (fps) što je impresivno. Što se tiče procesora tu i nije neki veliki napredak, ali Intel Core i7 je za oko 8% ipak brži u odnosu na 6. generaciju.

Ono što će vam se svidjeti je Aura Sync LED osvjetljenje koje je s prednje strane a koje možete sinkronizirati s drugim ROG perifernim uređajima kao što su miš ili tipkovnica. Što se tiče boja ne brinite – na raspolaganju je njih čak 8 milijuna, a imate i 12 različitih modova za usklađivanje.

Dodajmo i kako Asus ROG GR8 II podržava i SupremeFX audio i Sonic Studio III, 2×2 dual-band Wi-Fi with MIMO tehnologiju, reverzibilni USB 3.1 druge generacije, Bluetooth 4.2 i najnoviji Intel Ethernet (I219-V) standard za igranje online igara bez laga. što se tiče pohrani podataka, podržava M.2 PCI Express ili SATA SSD, kao i 2,5 inčne klasične diskove. Koliko velike, to ovisi o vama… :)

Saznali smo i cijene, a dva su modela dostupna:
– Asus ROG GR8 II (i7-7770) – 2.199$
– Asus ROG GR8 II (i5-7400) – 1.659$

U prodaji se očekuju od 16. ožujka, a više informacija potražite na .

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.