Asus ROG GeForce GTX 1080 Ti STRIX OC procurili zanimljivi podaci

Fotografija članka: Asus ROG GeForce GTX 1080 Ti STRIX OC procurili zanimljivi podaci

Ako pratite svijet grafičkih kartica i k tome volite video igre tada će vas zanimati kako su se online pojavile specifikacije nove i ekstremno moćne Asus ROG GeForce GTX 1080 Ti STRIX grafičke kartice.

Oglas

Asus nije službeno potvrdio postojanje ove kartice, no vjerujemo kako će se to dogoditi vrlo brzo jer ona – postoji. made official very soon. Radni takt Asus ROG GeForce GTX 1080 Ti STRIX grafičke kartice je podignut na 1683 MHz, a u OC modu (overclocking) on je i nešto veći, 1708 MHz. U tom modu je podignut i radni takt memroije na čak 11100 MHz.

Što se tiče grafičkih jezgri one su praktički site kao i kod GeForce GTX 1080 Ti grafičke kartice. Niže možete vidjeti kako ima 3584 CUDA jezgri i čak 11GB GDDR5X video memorije i s 352-bitnom memorijskom sabirnicom. Ono što su odlično odradili je i dio oko hlađenja. Kao što možete vidjeti na slici ugrađena su tri ventilatora. Bez obzira na veliku snagu grafička je kartica hladnija od Founders Edition kartice.

Što se tiče ulaza i izlaza na raspolaganju vam je 2x HDMI 2.0, 1x dual-link DVI-D i 2x DisplayPort 1.4. Što se dimenzija tiče, one su 29,8 x 13,4 x 5,25 centimetara.

Očekuje se kako će se Asus ROG GeForce GTX 1080 Ti Strix grafička kartica u prodaji pojaviti početkom idućeg mjeseca. Za sada cijena nije poznata, ali budite uvjereni kako neće biti jeftina.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.