Asus ROG Claymore / Claymore Core tipkovnice za najzahtjevnije

Fotografija članka: Asus ROG Claymore / Claymore Core tipkovnice za najzahtjevnije

Vrhunska gamerska tipkovnica s odvojivim numeričkim dijelom zanimljiva je kombinacija. No, naravno, to je tek vrh ledenog brijega. Asus ROG Claymore odnosno ROG Claymore Core je tipkovnica koju bi mnogi poželjeli.

Oglas

Kako se hvale u tajvanskoj kompaniji, nova Asus ROG Claymore je i prva mehanička gamerska tipkovnica na svijetu s RGB LED pozadinskim osvjetljenjem u više nivoa, kao i već spomenutim odvojivim numeričkim dijelom. I sam dizajn tipkovnice daje vam do znanja kako su mislili na detalje, ali i robusnost. Za nju su dobili i nagradu na 2016 Red Dot i Computex d&I natjecanjima.

Zašto odvojivi numerički dio? Radi fleksibilnosti. Kada ste kod kuće, imate 100% tipkovnice, no dok ste na LAN partyju, taj numerički dio je nekako višak, tako da se vaša tipkovnica s svojih 80% površine ponaša kao TKL (tenkeyless) gamerska tipkovnica, a što je vrlo praktično.

Čak i ako vam treba numerički dio, njega možete smjestiti i s lijeve ali i s desne strane, te je tako prilagoditi vašem načinu igranja u pojedinoj igri. Recimo, ako taj “komad” stavite s lijeve strane, odlično dođe za MMO igre.

Spomenimo samo kako Asus ROG Claymore / Claymore Core tipkovnica ima Cherry MX RGB LED tipke (prekidače), Asus Aura Sync RGB LED tehnologiju koju možete povezati i s nekim drugim Aura kompatibilnim proizvodima. Spomenimo i Anti-ghosting i Full N-Key Rollover (NKRO) tehnologiju, kao i posebne tipke s kojima kontrolirate hlađenje (rade u kombinaciji s Asusovim matičnim pločama). Isto tako treba spomenuti i ugrađenu flash memoriju koja može spremiti i do 6 profila (1 zadani i 5 posebno prilagođenih).

Za sada nisu objavljeni cijena i dostupnost. Više detalja pročitajte na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.