ASUS Padfone X2 Unicorn smartfon/tablet će imati novi Snapdragon 810

Fotografija članka: ASUS Padfone X2 Unicorn smartfon/tablet će imati novi Snapdragon 810

Američki telekom div AT&T i ASUS će u lipnju pustiti u prodaju novi PadFone X, no već razgovaraju o razvoju njegovog nasljednika Asus PadFone X2.

Oglas

Novi bi se PadFone X u prodaji trebao pojaviti 6. lipnja, a podsjetit ćemo vas kako se radi o inačici Asusovog smartfona/tableta koji je namijenjen isključivo za američko tržište. Međunarodna inačica nosi naziv Asus PadFone S, o kojoj smo .

Ono što je zanimljivo u ovoj informaciji je kako ove dvije kompanije već raspravljaju o izlasku novog modela Asus PadFone X2 (kodno nazvan Unicorn), a koji je u stvari još samo na pričama. Ako govorimo o samim veličinama, vjerojatno će biti otprilike kako i trenutno aktualni modeli koji su se pokazali kao dobri, samo će hardverska konfiguracija biti naprednija. Tako se spominje i novi Qualcommov procesor nove generacije, Snapdragon 810, ekran tableta od 10 inča još veće rezolucije, i još ponešto.

Asus PadFone X2

Možda se neke od konkretnijih informacija o Asus PadFone X2 uređaju pojave na nadolazećem sajmu Computex 2014 u tajvanskom Taipeiju, a koji je na rasporedu za nekoliko dana, točnije od 3-4. lipnja. Ipak, nekako smo skloniji vjerovati kako će se prve konkretne informacije pojaviti tek na berlinskom sajmu IFA 2014, a koji se tradicionalno održava u rujnu.

Kako god bilo, u Asusu se uvijek nešto dobro kuha, treba samo biti strpljiv i vidjeti što će novo izaći iz njihovog lonca…

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.