Asus Padfone mini tablet stiže na tržište idućeg tjedna, što donosi?

Fotografija članka: Asus Padfone mini tablet stiže na tržište idućeg tjedna, što donosi?

Još se u kolovozu na Asusovoj listi novih uređaja pojavio Asus Padfone mini tablet, ili smanjena inačica popularnog Asusa Padfone. Jasno, bit će manji.

Oglas

Uz to što će biti manji, očekujemo kako će Asus Padfone mini biti i slabijih hardverskih karakteristika, ali isto tako i manje cijene. Prije nekoliko dana je uređaj prošao certifikaciju, tako da je za očekivati kako će se vrlo brzo pojaviti u prodaju, kažu prije Božića.

Kao što i sami znate, Asus Padfone mini će se, kao i njegov veći brat, sastojati od dva uređaja – tableta i smartfona. Ovaj drugi bi trebao imati ekran od 4,3 inča i rezoluciju od 540×960 (Asus Padfone 2 ima 4,7 inčni ekran HD rezolucije od 720×1280 točaka). Očekuje se kako će imati Qualcomm Snapdragon 400 procesor.

Onaj tablet dio Asus Padfone mini uređaja trebao bi podržavati 4G/3G te imati ekran veličine 7 inča, tako da će biti najmanji Padfone. Podsjećamo kako Asus Padfone 2 ima 10,1 inčni ekran.

Za sada se ne zna točno na kojim će se tržištima pojaviti i po kojoj cijeni, no Asus Padfone mini očekujemo i u našoj blizini… po povoljnoj cijeni…

Asus Padfone mini tablet

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.