ASUS PadFone Infinity – prvi benchmark rezultati, kao kod HTC One i Samsung Galaxy S4

Fotografija članka: ASUS PadFone Infinity – prvi benchmark rezultati, kao kod HTC One i Samsung Galaxy S4

Asus se itekako može pohvaliti novim PadFone Infinity tabletom/smartphoneom, koji je svoju premijeru doživio još na MWC 2013. U videu koji slijedi vidjet ćete kako “klizi” njegova grafika.

Oglas

Najbolji testovi “u praksi” su oni kada ih napravite u kombinaciji s video igrama, to je jasno, jer gamerska grafika je najzahtjevnija. Ako tu uređaj “drži vodu”, tada možete reći da je dobar. Ako tome pridodate i brojke ostvarene na benchmark testiranjima, tada ste sigurni da je dobar.

Preliminarna testiranja koje je obavila jedna ekipa bliska Asusu pokazuju kako je novi PadFone Infinity pričično zanimljiv uređaj koji upravo gamersku grafiku “žvače” odlično. Kako i ne bi, kada se radi o istom procesoru koji je ugrađen  , i novi .

Ista ta ekipa odradila je testiranje na nekoliko poznatih benchmark testova kao što su Quadrant, NenaMark 2, GeekBench, GLBenchmark 2.5.1 i AnTuTu. Od prije znamo kako se u ovom dvojnom tablet/smartphone uređaju nalazi novi Qualcommov Snapdragon 600 čipset na 1,7 GHz u kombinaciji s Adreno 320 grafikom. Ugrađeno je 2 GB RAM-a te 32/64 GB prostora za pohranu podataka.

Kako je ASUS PadFone Infinity prošao na testiranjima, možete vidjeti u video prilogu niže. Sve u svemu, vrlo zanimljiv uređaj, prodavat će se :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.