Asus PadFone 3 već se proizvodi, imat će 8-jezgreni čipset, šuška se šuška :)

Fotografija članka: Asus PadFone 3 već se proizvodi, imat će 8-jezgreni čipset, šuška se šuška :)

Još se nije ohladio niti PadFone 2, koji tek treba početi “grabiti” tržište, a već se najavljuje novi PadFone 3, koji je navodno u izradi i koji će se pojaviti u jesen 2013. godine.

Oglas

Što možemo reći o Asusovom PadFone uređaju, ili bolje rečeno kombinaciji smartphonea i tableta. Definitivno su jedinstveni i drugačiji od drugih. Uz to što odlično rade “u paru”, kada ubacite smartphone u tablet (vidi slike) tada ćete dobiti zaista jedinstvenu mogućnost i surfanja i komunikacije i zabave. Kako u Asusu vole reći, uspjeli su korisnicima pružiti ono najbolje iz oba svijeta, što su kupci itekako honorirali.

Nedavno je u Milanu i Taipeiju doživio svoju službenu premijeru, sjećate se, bilo je to 16. listopada ove godine. podigla se velika medijska pompa koja se još nije niti stišala i tek se nedavno PadFone 2 pojavio u trgovinama , a već se priča o njegovom nasljedniku. Srećom, ne stiže tako brzo, tek iduće jeseni.

Ovu informaciju su potvrdili i čelnici Asusa, dakle neće se pojaviti prije trećeg kvartala 2013. godine. Nema niti potrebe, jer se PadFone 2 odlično prodaje, samo je u Tajvanu prodano 150.000 primjeraka. Benson Lin, podpredsjednik Asusa, stidljivo je najavio novi PadFone 3 s vrlo malo konkretnih podataka.

Ono što je sigurno je da će Asus u novi PadFone hibrid između smartphonea i tableta ugraditi opet sve najbolje što ima. Očekujte 4-jezgreni ili čak 8-jezgreni čipset, Full HD rezoluciju ekrana na smartphoneu (1920×1080 točaka), te rezoluciju od čak 2560×1600 točaka na tabletu tabletu.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.