ASUS Pad Fone mini, MeMo Pad HD 8, MeMo Fone HD 5 inčni smartphone i još ponešto

Fotografija članka: ASUS Pad Fone mini, MeMo Pad HD 8, MeMo Fone HD 5 inčni smartphone i još ponešto

Čini se kako nas očekuje vruća jesen iz Asusa. Saznajemo kako nas uz Nexus 7 II koji je već u prodaji očekuje nekoliko novih tableta kao što su ASUS Pad Fone mini i MeMo Pad HD 8.

Oglas

Informacije su se pojavile ovih dana i iako su još uvijek neslužbene skloni smo vjerovati kako nas očekuje nekoliko zanimljivih modela tableta i smartphonea koji dolaze iz Asusove radionice. Asusov Nexus 7 II već se prodaje u Americi, a 28. ovog mjeseca . Mi smo se zainteresirali za dva spomenuta modela – ASUS Pad Fone mini i MeMo Pad HD 8.

Iako smartphone uređaji postaju sve veći, Asus je odlučio predstaviti manju inačicu tableta ASUS Pad Fone mini. I drugi model je zanimljiv. Naime, ASUS MeMo Pad HD 8 bi trebao popuniti “rupu” između 7 i 10 inčnih tableta, a kao što to i njegov naziv sugerira imat će 8 inčni ekran i konkurirat će 7,9 inčnom Appleovom  iPad mini tabletu.

Osim ASUS Pad Fone mini i MeMo Pad HD 8 tableta spominje se i novi Asusov smartphone s ekranom veličine 5 inča, MeMo Fone HD 5, te rezolucijom od najvjerojatnijih 720×1280 točaka. Inače, Memo je naziv za cjenovno vrlo prihvatljive a hardverski i više nego solidne Asusove mobilne uređaje, u što smo se i sami mogli uvjeriti – nestirali smo neke modele.

Dok očekujete nove ASUS Pad Fone mini i MeMo Pad HD 8 tablete, pročitajte naše “korisničke” testove posljednjih Asusovih tableta:

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.