ASUS priprema nove Windows 8 tablete za CES 2013, već je poslao pozivnice

Fotografija članka: ASUS priprema nove Windows 8 tablete za CES 2013, već je poslao pozivnice

Vjerovali ili ne, manje od mjesec dana dijeli nas od CES 2013, najvećeg sajma potrošačke elektronike, na kojem će i Asus predstaviti neke zanimljive novitete za iduću godinu. Idemo redom…

Oglas

International CES 2013 (Consumer Electronics Show), i ove se godine održava u LAs Vegasu u SAD-u, i jedan je od najvećih, ako ne i najveći sajam potrošačke elektronike u svijetu. Iduće se godine održava četiri dana, od 8-11. siječnja. Ako ste negdje u blizini Las Vegasa, svakako posjetite sajam.

Kako je ovo američki domaći sajam, vjerujemo da će na samom sajmu biti velik broj novih uređaja u znaku “osmice”, odnosno novih Microsoftovih operativnih sustava – Windows 8, Windows 8 RT i Windows Phone 8. Asus tu nije iznimka, dapače, upravo za CES 2013 namjeravaju predstaviti pregršt novih tableta na Microsoftovom operativnom sustavu.

Zanimljivo, Asus je već partnerima i novinarima poslao pozivnice na kojima piše “in search of incredible” (u potrazi za nevjerojatnim), dajući do znanja kako će imati uređaje koji bi trebali biti itekako zapaženi. U prvom redu vjerujemo da je riječ o ASUS MeMo Pad tabletima sa 7 i 10 inčnim ekranima, a koji su nedavno dobili potvrdu za prodaju u SAD-u.

Isto tako, očekuje se u pregršt novih modela prijenosnih i ultrabook računala koji će raditi na Windows 8 operativnom sustavu, a neki od njih (ako ne i većina) mogli bi imati i ekran osjetljiv na dodir. Šuška se i kako bi mnogi od tih modela mogli imati još jednu zanimljivu karakteristiku, a to je – niska cijena…

Ipak, ono glavno se očekuje na MWC 2013 sajmu (Mobile World Congress) koji će u Barceloni se iduće godine održavati od 25-28. veljače. Taj je sajam puno značajniji za nas u Europi, tako da se očekuje pregršt Asusovih noviteta, ali i konkurentskih kompanija.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.