ASUS N550JV-CN032 novo prijenosno računalo s četverokanalnim sustavom zvučnika

Fotografija članka: ASUS N550JV-CN032 novo prijenosno računalo s četverokanalnim sustavom zvučnika

Uz novi dizajn, Intel Core procesore 4. generacije iz “Haswell” obitelji, ASUS N550JV-CN032 se može pohvaliti i odličnom SonicMaster Premium audio tehnologijom.

Oglas

ASUS je najavio novu N seriju multimedijskih prijenosnih računala s fino obrađenom metalnom površinom u cjelini, uključujući i donju stranu. Elegantno, svijetlo i trajno aluminijsko kućište zadržalo je prepoznatljiv dizajn dijela u predjelu iznad tipkovnice koji asocira korisnika na moćne audio performanse. Ovi prijenosnici, kao i ASUS N550JV-CN032, prvi su koji posjeduju četverokanalni sustav zvučnika i koriste SonicMaster Premium tehnologiju kako bi osigurali bogat surround zvuk.

N serija notebook računala sada je opremljena s Intel ® Core ™ procesorima četvrte generacije i NVIDIA ® GeForce ® grafikom za izuzetne vizualne performanse. Nereflektirajući zasloni su dostupni za sve modele, dok su IPS zasloni i kapacitivni multi-touch opcionalno dostupni za živopisne slike sa širokim kutom gledanja i kontrolom upravljanja na dodir korištenjem Windows 8 operativnog sustava.

SonicMaster Premium audio tehnologija sa četverokanalnim sustavom zvučnika
Najnoviju N seriju prijenosnika unapređuju multimedijske performanse zvuka s nadograđenom SonicMaster Premium tehnologijom koju su zajednički razvili Bang & Olufsen ICEpower ®. N550 model je prvo računalo s četiri zvučnika i stoga je u stanju pridonijeti kvaliteti zvuka u kinematografiji za poboljšanje efekata u filmovima, igrama i drugim sadržajima.

Uključeni vanjski SonicMaster subwoofer pojačava bas izlaz i dodaje moćne, intenzivne note koje će ljubitelji glazbe sigurno znati cijeniti. Jak bas doprinosi da filmovi i igre djeluju realnije i impresivnije. Za fleksibilnu kontrolu od strane korisnika i automatsko podešavanje zvuka ASUS je osigurao profesionalne MaxxAudio alate za obradu zvuka i ekskluzivnu ASUS AudioWizard aplikaciju. Korisnici mogu lako promijeniti postavke zvuka ili izabrati jednu od nekoliko memoriranih stanica ovisno o opredjeljenju i upotrebi.

Moćna multimedija
Intel ® Core ® procesori četvrte generacije osiguravaju brze i glatke performanse u svim aplikacijama, čak i kada koristite veliki broj aplikacija istovremeno. Za grafiku N serije notebook računala pobrinuli su se diskretni NVIDIA ® GeForce ® grafički procesori koji podržavaju najnoviji DirectX ® 11 standard koji osigurava visoke detalje u igrama.

Ekskluzivna ASUS Super Hybrid Engine II tehnologija upravljanja napajanjem produljuje radni vijek baterije i osigurava trenutno buđenje iz sleep moda u roku od dvije sekunde. Korisnici se također mogu osloniti na dvotjedni standby režim, uz automatski backup koji sprječava gubitak podataka.

N seriju notebook računala također karakterizira ventilacijski sustav s dva otvora za eliminaciju topline i buke. Niže temperature osiguravaju stabilan rad, pa korisnici mogu uživati u hladnijem i tišem okruženju.

Displeji koji osiguravaju zabavu
Za živopisne i detaljne vizuale, N550 koristi IPS zaslon od 15.6 inča s kutom gledanja od 178 stupnjeva. Zahvaljujući full HD 1080p zaslonu, fotografije i igre su uvijek prikazane u svom najboljem izdanju.

ASUS također nudi opcijski zaslon osjetljiv na dodir na N550 seriji notebook računala, pružajući korisnicima najbolji mogući način za korištenje Windows 8 operativnog sustava. ASUS touchscreen tehnologija nadilazi tvorničke standarde kada su u pitanju odaziv i preciznost, što doprinosi kvalitetnijem i boljem iskustvu uporabe notebook računala.

Cijena i dostupnost
15-inčni Asus N550JV-CN032 model iz ASUS N serije multimedijskih notebook računala od 28. srpnja bit će dostupan u Hrvatskoj po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 7.999 kuna.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.