ASUS MeMo Pad FHD 10 LTE tablet predstavljen u novom službenom videu

Fotografija članka: ASUS MeMo Pad FHD 10 LTE tablet predstavljen u novom službenom videu

Ono što nam sugeriraju putem ovog video priloga kojeg možee vidjeti u nastavku je kako je novi ASUS MeMo Pad FHD 10 LTE hardverski moćan i stvoren za zabavu.

Oglas

Još smo u lipnju najavili izlazak novog ASUS MeMo Pad FHD 10 tableta, koji je premijerno predstavljen na Computex 2013 sajmu u Tajvanu. I sada se priča vrti oko istog tableta ali s LTE dodatkom, što nam zvuči jako dobro. Novi ASUS MeMo Pad FHD 10 LTE hardverski djeluje vrlo zanimljivo, uvjereni smo kako će pronaći svoje mnoge nove vlasnike.

ASUS MeMo Pad FHD 10 LTE je prvi Asusov Android tablet koji radi na 2-jezgrenom Intel CloverTrail+ procesoru na 1,6 GHz. Navodno postoji i druga inačica s 4-jezgrenim Qualcomm procesorom koji još nije službeno potvrđen, mi pretpostavljamo kako se radi o Snapdragon 800 procesoru.

Cijela priča oko ASUS MeMo Pad FHD 10 LTE postala je i službena, nije to teško zaključiti iz službenog video priloga kojeg možete vidjeti u nastavku, a koji je objavljen na . Od detalja svakako moramo spomenuti i 10 inčni LED Full HD ekran rezolucije 1920×1200 točaka i s IPS matricom (velik kut gledanja), a tu su i kamera od 5MP, stereo zvučnici i microSD memorijsko proširenje.

Baterija ASUS MeMo Pad FHD 10 LTE tableta trebala bi izdržati oko 10 sati, bar tako tvrde u Asus. Za sada cijena i dostupnost nisu objavljeni, ali očekujemo kako će se to dogoditi vrlo brzo.

Nedavno smo imali prilike testirati i novi koji nam se učinio prilično zgodnim i cjenovno prihvatljivim tabletom. Pročitajte cijeli test .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.