ASUS MeMo Pad FHD 10 s Full HD ekranom i Intel procesorom kao stvoren za zabavu

Fotografija članka: ASUS MeMo Pad FHD 10 s Full HD ekranom i Intel procesorom kao stvoren za zabavu

Tek što smo objavili test novog Asus Memo Pad HD 7 tableta, iz Asusa nam javljaju kako su upravo predstavili novi i veći Asus Memo Pad FHD 10. Kažu, savršen je za zabavu.

Oglas

Kompanija je danas predstavila svoj novi ASUS MeMo Pad FHD 10, pristupačan 10.1-inčni tablet s Full HD (1920×1200, omjer 16:10) IPS zaslonom koji je savršen za gledanje filmova i igranje igara. Pokreće ga Intel ® Atom ™ Z2560 procesor i operativni sustav Android 4.2, a Memo Pad FHD 10 također karakterizira ASUS SonicMaster audio tehnologija za bogat i precizan zvuk s ugrađenim stereo zvučnicima, plus kvalitetna prednja i zadnja HD kamera. U Hrvatsku stiže polovicom kolovoza po zanimljivoj cijeni.

Savršen tablet za Full HD zabavu
ASUS Memo Pad FHD 10 pokreće Intel Atom Z2560 (1.6GHz) procesor i 2 GB RAM memorije za glatko pretraživanje interneta, video reprodukciju i igranje igara. 10.1-inčni zaslon ima Full HD (1920×1200) rezoluciju koja osigurava oštru sliku dok IPS tehnologija omogućuje kut gledanja od 178 stupnjeva s jasnim i živopisnim bojama.

Sa samo 9.5mm debljine i težine od 580G, Memo Pad FHD 10 također posjeduje visoko kvalitetne stereo zvučnike s poboljšanom kvalitetom zvuka, zahvaljujući ASUS SonicMaster audio tehnologiji i Audio Wizard softveru za podešavanje zvuka. ASUS Miracast omogućuje da se video sadržaji i prezentacije bežično razmjenjuju s kompatibilnim HD televizorima, što čini Memo Pad FHD 10 idealnim za lako dijeljenje zabave, kao i za profesionalce u pokretu koji žele sebi olakšati teret koji putovanja donose.

Stražnja kamera od 5 megapiksela s auto-fokusom i mogućnošću 1080p Full HD snimanja video sadržaja znači da Memo Pad FHD 10 može snimati visokokvalitetne statične i fotografije u pokretu, dok prednja kamera od 1.2 megapiksela olakšava “face to face” video chat. Memo Pad FHD 10 također posjeduje litij polimersku bateriju visokog kapaciteta koja traje i do 10 sati pri video reprodukciji.

Asus Memo Pad FHD 10 dostupan u kraljevsko plavoj i svileno bijeloj boji, u verziji kapaciteta 16GB. Model posjeduje i utor za microSD karticu za dodatnih 32 GB prostora za pohranu a uključen je i doživotno besplatan 5GB ASUS WebStorage.

Ekskluzivne ASUS aplikacije i značajke
Asus Memo Pad FHD 10 pokreće Android 4.2 Jelly Bean operativni sustav, a dolazi i s velikim brojem ekskluzivnih ASUS aplikacija. SuperNote Lite se koristi za čitanje, tipkanje, ili pisanje bilješki, dok Asus Studio posjeduje nekoliko alata za obradu fotografija i programe za upravljanje foto-albumima. ASUS Splendid video tehnologija optimizira prikaz automatskim podešavanjem osvjetljenja, kontrasta i oštrine ovisno o vrsti sadržaja na zaslonu.

CIJENA I DOSTUPNOST
Preporučena maloprodajna cijena za Memo Pad ™ FHD 10 s ugrađenim prostorom za pohranu od 16GB bit će 2.599 kuna. ASUS Memo Pad FHD 10 će na tržištu Hrvatske biti dostupan u drugom tjednu kolovoza, u plavoj i bijeloj boji.
Za više informacija kontaktirajte ASUS Hrvatska, a više informacija potražite na .

Ako vas zanima naš test , možete ga pronaći .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.