ASUS ME172V ili Nexus 7, je li ovo prva fotka snimljena ovim tabletom koji košta samo 99$

Fotografija članka: ASUS ME172V ili Nexus 7, je li ovo prva fotka snimljena ovim tabletom koji košta samo 99$

Puno se informacija u posljednje vrijeme čuje iz Asusovog tabora. Nije niti čudo, kada serijski “štancaju” nove tablete i smartphone. A evo i jedne zanimljivosti vezane uz ME172V model.

Oglas

Ovaj tajanstveni model je navodno novi i ekonomični i širim narodnim masama dostupan Nexus 7, kojeg je isto tako navodno Google uzeo pod svoje. Ono što ćete vidjeti na slikama, odnosno na posljednjoj je i fotografija koja je snimljena kamerom s ovog tableta, i koja izgleda jako dobro.

Navodno se šuška kako bi se ovaj ME172V model trebao kao jeftini “low cost” model pojaviti na kineskom tržištu po cijeno od 99$ do 150$, ovisno o modelu. Ima 7 inčni ekran, kameru sa stražnje strane (bez bljeskalice?!?), te WonderMedia procesor na 1 GHz kojeg proizvodi istoimena tajvanska kompanija.

Od nekih drugih tehnikalija smo saznali kako radi na Android 4.1.1 Jelly Bean operativnom sustavu, ima Mali 400 MP grafički procesor, 1 GB RAM-a, te 8 GB prostora za pohranu podataka. Rezolucija 7 inčnog ekrana je standardna, 1024×600 točaka. baterija je od 4270 mAh, što je čisto solidno.

I to je sve što se za sada zna o ovom tabletu. Hoće li se pojaviti na drugim tržištima osim kineskog, pokazat će vrijeme, za sada nema službene informacije.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.