ASUS Lamborghini Eee PC VX6 – potvrđen službeni izlazak

Fotografija članka: ASUS Lamborghini Eee PC VX6 – potvrđen službeni izlazak

ASUS Lamborghini Eee PC VX6 pokreće Intel Atom D525 procesor s dvije jezgre koji radi na 1,83GHz, uz ugrađenu Nvidia Optimus grafičku tehnologiju koja kombinira Nvidia ION 2 dediciranu grafičku karticu za zahtijevne 3D igre, te integriranu Intelovu grafičku karticu, koja može značajno povećati trajanje baterije. Iako na svom ekranu može prikazati samo 720p HD grafiku (1280×720 točaka), ako ga spojite na vanjski ekran preko HDMI izlaza ima dovoljno snage i za 1080p HD rezoluciju (1920×1080 točaka). Za bogato zvučno iskustvo brine se Bang & Olufsen Icepower sustav, a znimljivo je i da ima ugrađen USB 3.0 te Bluetooth 3.0 tehnologiju. Radi na Windows 7 Home Premium OS-u.

Zanimljivo je da su prilikom dizajniranja ovog laptopa sudjelovali i sami dizajneri iz Lamborghinija, a dostupan je u crnoj i bijeloj inačici. Prodavat će se po cijeni od 499 britanskih funti (oko 800$). Trenutno je dostupan u Velikoj Britaniji, a uskoro i u drugim europskim zemljama. Informaciju više za Hrvatsku potražite kod ovlaštenih distributera.

Pogledajte video, kako se može kombinirati brzi sportski automobil i računalna tehnologija. Zanimljivo… :)

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.