Asus G752 ROG – novi gamerski laptop iz Republic of Gamers serije

Fotografija članka: Asus G752 ROG – novi gamerski laptop iz Republic of Gamers serije

Novi gamerski prijenosnik dolazi s Intel Core i7 procesorom 6. generacije i NVIDIA GeForce GTX 980m. Predstavljamo Asus G752 ROG.

Oglas

Asus Republic of Gamers (ROG) danas je predstavio G752, moćan gaming laptop koji pokreće Intel Core i7 (‘Skylake’) procesor i diskretna grafika NVIDIA GeForce GTX 980m. Asus ROG G752 odlikuje agresivan dizajn koji kombinira novu ROG titan i bakrenu boju. Posjeduje ekskluzivni mobilni ROG 3D Vapor Chamber termalni sustav za učinkovitije hlađenje i poboljšanu stabilnost s osvijetljenom anti ghosting tipkovnicom koja podržava čak 30 istodobnih pritisaka na tipke. ROG G752 može biti nadograđen s do 64GB DDR4 RAM za brže performanse i bolju energetsku učinkovitost.

Asus ROG G752 ima predinstalirani Windows 10 i pokreće ga Intel Core i7 procesor šeste generacije i diskretna NVIDIA GeForce GTX 980m grafika za vrhunske performanse u igri i oštre i detaljne vizuale. ROG G752 podržava najnovije DDR4 memorijske module koji su 30% učinkovitiji i 20% brži nego prethodna DDR3 generacija. Sa četiri DDR4 utora, RAM memorija se može nadograditi do maksimalnih 64GB.

ROG G752 ima šesterokutne elemente dizajna i uglaste rubove, kao prethodni ROG modeli. Nova titan i bakrena boja su specijalno odabrane da istaknu moderne linije.

Ekskluzivni mobilni ROG 3D Vapor Chamber termalni sustav zajedno s bakrenim toplinskim cijevima, stvaraju učinkovit sustav hlađenja koji pomaže da se unaprijede GPU performanse i osigura neometana i stabilna igra. ROG G752 je prvi laptop koji je integrirao komoru za izvlačenje topline koju je integrirao u svoj sustav hlađenja.

ROG G752 ima jedinstveni termalni dizajn koji eliminira prašinu, ne dopuštajući da dođe u dodir s internim komponentama. Pored toga, namjenski moduli za hlađenje CPU-a i GPU-a sprječavaju zagrijavanje svake komponente pojedinačno.

ROG G752 ima ergonomsku anti-ghosting tipkovnicu s 30 istodobnih pritisaka na tipke koja osigurava da se svaki pritisak na tipku automatski i ispravno tumači, čak i iako se istovremeno pritisne više tipki. Postoji i namjenska tipka za snimanje i nekoliko ROG makro tipki za programiranje složenih naredbi.

Asus ROG G752 još nije u prodaji, bit će uskoro. A cijena? Sigurno gamerski paprena… :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.