ASUS Eee PC Seashell 1008P Karim Rashid Collection

Fotografija članka: ASUS Eee PC Seashell 1008P Karim Rashid Collection

ASUS Eee PC Seashell 1008P Karim Rashid Collection

U ovom ćete modelu pronaći najnoviji procesor Intel Atom N450, 1 GB DDR2 memorije i tvrdi diskom od 250 GB. Svijetli WSVGA ekran sa LED osvjetljenjem, dijagonale 10.1", ima gladak dizajn bez okvira za nesmetano gledanje slike izuzetne oštrine u rezoluciji 1024 x 600 piksela. Ugrađeni 802.11n i Bluetooth 2.1 omogućuje brz pristup bežičnom povezivanju, dok opcijski 3.75G i WiMAX obezbjeđuju povezivost za budućnost. Kao operativni sustav odabran je Windows 7 Starter.

Što se ulaza i izlaza tiče, pronaći ćete Mini VGA konektor, dva USB 2.0 ulaza, ulaz za slušalice i mikrofon, LAN RJ-45, te čitač kartica (MMC/SD/SDHC). Naravno, ne smijemo zaboraviti niti kameru od 1,3 megapiksela.

Uz pomoć ASUS Super Hybrid Engine-a ovaj netbook ostvaruje do 6 sati rada na bateriji pri jednom punjenju. Za one koji su u stalno u pokretu, tu je i dodatna baterija, čime je osiguran neometan rad izvanrednih 12 sati. Niskoprofilna tipkovnica čini unošenje teksta izuzetno udobnim, a veliki multi-touch touchpad nalazi se na mekanoj površini koja je blaga prema vašim zglobovima.

S obzirom da ovdje govorimo o dizajnerskim primjercima, reći ćemo kako je visoko sjajno kućište mekano na dodir i dostupno u dvije veoma moderne boje – jarko rozoj i zlatno smeđoj. Debljine je oko 2 i pol centimetra, težak je oko 1 kilograma, dimenzija 262mm x 180mm x 26.2mm.

ASUS Eee PC Seashell 1008P Karim Rashid Collection

ASUS Eee PC Seashell 1008P Karim Rashid Collection

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.