ASUS Echelon Camo Edition – maskirne slušalice za gamere i one koji se tako osjećaju

Fotografija članka: ASUS Echelon Camo Edition – maskirne slušalice za gamere i one koji se tako osjećaju

ASUS ne proizvodi samo računala, imaju prilično dobru i periferiju za računala. Ako volite “maskirno” i gamer ste u duši, tada će vam se svidjeti Echelon Camo Edition slušalice.

Oglas

U atraktivan dizajn ukomponirali su i vojne detalje, a koji nisu izmišljeni nego su uzorci preuzeti od prave vojske, najvjerojatnije američke, a i nove odore hrvatskih vojnika su slične. Kako za vojsku sve mora biti savršeno i od vrhunskih materijala, tako i ove slušalice koriste 50 milimetarske zvučne magnete napravljene od posebnog laganog materijala (neodymium), a koje daju i posebno kvalitetan zvuk. Teške su samo 268 grama.

I same “kupole” slušalica su posebno dizajnirane, promjera su 10 centimetara, odlično pokrivaju uši i izolirat će svu buku do 30dB, a sami znate što to znači za igranje. Sam zvuk u slušalicama je praktički savršen, uz visok nivo basova i visokih tonova, što je optimizirano brojnim rigoroznim testovima. Kvaliteti zvuka doprinose i pozlaćeni konektori, a ako ste “audiofil” itekako znate koliko sami konektori znače.

I sam mikrofon je dizajniran tako da daje najbolji mogući zvuk, što ćete posebno osjetiti ako igrate neku mrežnu online pucačinu kao što je Call of Duty ili neka slična. U stvari, i sam naziv Asusovih slušalica, Echelon Camo Edition, sugerira kako su one u prvom redu namijenjene FPS igračima (First Person Shooter), odnosno onima koji uživaju u žestokim pucačinama u prvom licu.

Za sada cijena i datum izlaska nisu službeno objavljeni.

Znamo urednika jedne poznate hrvatske IT novinarske redakcije, a koji je uvijek “kamufliran” kada se ukaže na nekima od press konferencija, baš bi mu dobro došle ove sluške :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.