ASUS All-in-One PC ET2040 svestrano stolno računalo

Fotografija članka: ASUS All-in-One PC ET2040 svestrano stolno računalo

Novo ASUS All-in-One PC ET2040 stolno računalo ima zanimljive karakteristike iizgled – tanko je, ima bateriju za zaštitu od nestanka struje i hands free kontrole.

Oglas

Što se veličine ekrana tiče, radi se o 19,5 inča i ima LED pozadinsko osvjetljenje, te HD rezoluciju od 1366 x 768 točaka. Zgodan dodatak svakako je ugrađena baterija koja štiti vaše podatke od neželjenog pucanja datoteka ukoliko dođe do nestanka struje. Osim za posao, ASUS All-in-One PC ET2040 je vrlo fleksibilno računalo tako da može poslužiti cijeloj obitelji.

To može najviše zahvaliti svojim kompaktnim dimenzijama od 25 mm debljine, odnosno 14 mm u najtanjem dijelu. Ono što možete vidjeti na slikama je i integrirano metalno postolje koje zauzima vrlo malo prostora i koje omogućuje rad pod različitim kutovima. Računalo radi na novim Intel Pentium procesorima koji su vrlo štedljivi i solidnih performansi, a ugrađena je i NVIDIA GeForce GT820M kao opcija.

ASUS All-in-One PC ET2040 ima ugrađen UPS sustav koji omogućuje automatsko prebacivanje na bateriju u slučajevima kada iznenada nestane struje. Uz mogućnost rada do sat vremena nakon nestanka struje korisnici nikada neće biti u situaciji da ostanu bez podataka. Ugrađena prednja kamera je rezolucije 1 MP, a uz pomoć posebnog softvera možete upravljati računalom pokretima. Prepoznaje pokrete ruku do čak 5 metara udaljenosti.

Ugrađeno je 3x USB 2.0 i 3x USB 3.0 ulaza HDMI video izlaz za spajanje na drugi monitor ili TV. izlaz, pa se na ET2040 lako može dodati još jedan zaslon ili se povezati na TV za zabavu na velikom ekranu.

Za sada još nije u prodaji, niti je poznata cijena. Raspitajte se kod lokalnih distributera.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Reproduciraj audiovizualni sadržaj

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.