Ashton Kutcher – holivudski glumac je postao novi Lenovo inženjer?

Fotografija članka: Ashton Kutcher – holivudski glumac je postao novi Lenovo inženjer?

Ashton Kutcher, ljepuškasti holivudski glumac poznat po brojnim filmovima i serijama, te po vezi s seks bombom Demi Moore, novi je Lenovo product engineer.

Oglas

Osim što su najavili dva nova Lenovo Yoga tableta s ekranima od 8 i 10 inča, kineska kompanija Lenovo potpisala je i novi ugovor s novim zaposlenikom. I to ne bilo kakvim! Iako vam je njegova karijera daleko poznatija u ulogi holivudskog glumca u brojnim filmovima i serijama, mahom komedijama, oni koji bolje poznaju njegov život znaju kako je svoj novac vrlo pametno ulagao i u tehnologiju, a i u vrlo popularnoj seriji “Dva i pol muškarca” (Two and a Half Men) glumio je Waldon Schmidt, internetskog multimilijardera. Da, on je Ashton Kutcher – novi djelatnik Lenova!

Ashton Kutcher - holivudski glumac je postao novi Lenovo inženjer

Inače, tu je ulogu dobio vjerojatno po uzoru na Marka Cubana, američkog poslovnjaka i investitora koji je napravio internetsku kompaniju i obogatio se. Isto tako, ovogodišnjem kino hitu Jobs Ashton Kutcher glumi Appleovog suosnivača Stevea Jobsa glavom i bradom.

I tu ćemo se mi zaustaviti. Kako to dobro radi Ashton Kutcher i koliko je oduševljen Lenovo tehnologijom, a pogotovo novim Lenovo Yoga tabletima, čija baterija traje i do 18 sati, pogledajte u ovom podužem video prilogu.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.