AromaCase – zaštitno kućište za iPhone sa parfemom

Fotografija članka: AromaCase – zaštitno kućište za iPhone sa parfemom

Postoji veliki broj kućišta svakojakih funkcija koja su namijenjena iPhone uređajima; kućišta sa solarnim ćelijama, zatim ona koja izgrađuju vaše bicepse, pa sve do onih koji imaju ugrađeni pištolj za omamljivanje.

Oglas

Ono što je do sada nedostajalo u ovoj šarolikoj ponudi kućišta je ono uz pomoć kojega lijepo mirišete. :) Sada možete lijepo mirisati uz AromaCase koji je „dašak vjetra“ ulovio na Kickstarteru. Uz osnovnu funkciju zaštite vašeg iPhone uređaja, ovo zaštitno kućište sadrži malu bočicu parfema koja vam osigurava ugodan miris u bilo kakvim nužnim „mirisnim“ situacijama.

AromaCase se sastoji od gumirane patrone u kojoj se nalazi 20 ml parfema čiji će vas miris „okružiti“ ukoliko pritisnete tipku koja se nalazi na vrhu kućišta. Postoji i sigurnosni mehanizam koji sprječava neželjeno sprejanje unutrašnjosti vaše torbe ili džepa, a i sama je patrona prilično otporna na udarce kako bi se osiguralo da ste vi ti koji mirišete, a ne vaš iPhone. :)

AromaCase dolazi u dvije standardne boje – crnoj i bijeloj, ali ne znamo ništa kada je riječ o vrstama parfema koje će biti dostupne za korištenje u ovom kućištu. Mirisi su samo opisani kao najomiljeniji – a sad, hoće li se na toj listi naći i vaš omiljeni parfem, to zasad još ne znamo. Ovo je prilično važan aspekt cijelog proizvoda s obzirom da je parfem naš prilično intiman izbor i mnogi od nas imaju svoje omiljene mirise od kojih ne odstupaju. Moglo bi biti veoma razočaravajuće otkriti kako se vaš omiljeni parfem ne nalazi na popisu onih koji će biti dostupni uz AromaCase.

Kompanija koja stoji iza ovog projekta prodavat će punjenja putem svoje web stranice, a početna cijena bit će 5 USD. Zaštitno kućište bit će dostupno za iPhone 5, iPhone 5S i iPhone 6; ali iPhone 6 Plus te iPhone 5C nisu spomenuti. iPhone 6 kućište koštat će vas 50 USD, dok će kućišta za iPhone 5 i 5S biti dostupna za 40 USD. Ono što je začuđujuće jest činjenica da u nijedno kućište nisu uključena punjenja, što znači da ćete svoje zaštitno kućište platiti više ukoliko ga želite koristiti u svrhe kojima zapravo i služi. Kampanju možete podržati na Kickstarteru, a ukoliko se cilj od 35.000 USD dostigne tada možete očekivati da ćete iPhone zaštitno kućište sa kojim uvijek ljepše mirišete držati u rukama oko svibnja slijedeće godine.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.