Armanijev Android Wear 2.0 pametni sat

Fotografija članka: Armanijev Android Wear 2.0 pametni sat

Armani je brend u visokoj modi, a sada dodaje pametne satove u svoju kolekciju. Iako smo već prije čuli za hibridni Emporio Armani Connected, sada je poznat i početak prodaje Android Wear uređaja.

Oglas

Armanijev prvi pametni sat sa operativnim sustavom stići će u trgovine ovog brenda 14. rujna sa imenom Emporio Armani Connected. Firma je već prije izbacila hybridne pametne satove sa istim imenom koji su krenuli s prodajom još u jesen 2016.

Ove nosive uređaje će proizvoditi Fossil po licenci Armanija, a osim Armanija Fossil je najavio suradnju u vezi razvoja čak 300 nosivih uređaja i sa drugim modnim kućama (Michael Kors, Diesel, Donna Karan i Marc Jacobs). Kupac Emporio Armani Connecteda će imati na izbor između osam različitih remenčića i nekoliko ekskluzivnih brojčanika.

Nemamo još informacija o hardverskim specifikacijama, no čini se da će to biti tipičan Android Wear uređaj sa okruglim dodirnim zaslonom i procesorom Qualcomm Snapdragon Wear 2100.

 

Budući da je Armani ipak svjetski poznata modna kuća, očekujemo visoku cijenu u skladu sa Armanijevim dosadašnjim satovima (neovisno jesu li pametni ili nisu),

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.