Arctic Z1-3D i Z2-3D novi i robusni nosači za sve monitore

Fotografija članka: Arctic Z1-3D i Z2-3D novi i robusni nosači za sve monitore

Bez obzira treba li vam jednostruki ili dvostruki nosač, novi Arctic Z1-3D i Z2-3D nosači će vam ponuditi potpuno novi osjećaj fleksibilnijeg rada.

Oglas

Kažu kako su ovi nosači prvi koji nude 3D fleksibilnost. Mnogi u svom poslovanju trebaju fleksibilne ili bolje rečeno pokretne monitore, jedan ili više. Pomoću ovih nosača možete u potpunosti prilagoditi položaj monitora onako kako vam točno trebaju. Potražite ih na .

Ono što je najbolje, njihova mogućnost 3D podešavanja daje vam toliku slobodu da ih možete rotirati u svih 360 stupnjeva (180°, +/- 45° tilt, 360° rotation). Ono što je važno spomenuti je kako namještanje monitora u različitim željenim položajima mislite i na svoje zdravlje. Naravno, pri tome mislimo na idealan položaj za oči, vrat i ramena (što je čest problem kod dugotrajnog sjedenja i rada), te se postiže i željena ergonomija sjedenja.

Je li to sve? Naravno, nije! Oba Arctic Z1-3D i Z2-3D nosača za monitore, jednostruki i dvostruki, imaju ugrađene USB 3.0 ulaze tako da na njih možete spojiti i tipkovnicu, miša, pisač ili neku drugu periferiju.

Uglavnom, mogućnosti i kombinacije su razne, svakako preporučujemo posjetite i pogledajte kakvi se sve nosači na njima nalaze. Koliko vidimo, ponuda je velika.

Zgodno je spomenuti kako se na Arctic Z1-3D i Z2-3D nosače mogu montirati monitori veličine od 13-32 inča. Dakle, možete postaviti praktički sve monitore.

Oba se nosača nalaze u prodaji na Arcticovim stranicama, evo i direktnih linkova gdje možete pronaći sve dodatne detalje, kao i kupiti:
(89,99 eura)
(119,99 eura)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.