Arctic Quick Charger 8000 i Global Charger 8000 – novi brzi USB punjači

Fotografija članka: Arctic Quick Charger 8000 i Global Charger 8000 – novi brzi USB punjači

Iz Arctica nam javljaju kako se u njihovoj ponudi nalaze dva nova punjača – Arctic Quick Charger 8000 i Global Charger 8000. Oba su vrlo zanimljiva i što je najvažnije – svima bi nam dobro došli.

Oglas

Idemo odmah u početku otkriti razliku između ova dva punjača. Tehničke su karakteristike potpuno iste, a razlikuju se samo u broju kablova – osim EU i US kablova koji imaju oba punjača, Arctic Global Charger 8000 ima dva kabla više – microUSB i AU kabel, kao i torbicu za nošenje.

I sami znate kako to ide – baterija smartfona i tableta se uvijek brže prazni nego što to želite, baterije su sve većeg kapaciteta tako da bi ih trebalo brže puniti. U tome vam mogu pomoći Arctic Quick i Global Charger 8000 punjači od 8A, koji mogu brzo puniti do 5 uređaja.

Novi se punjači razlikuju od prošlogodišnjeg modela po tome što podržavaju Qualcommov Quick Charge 2.0 standard koji puni i do 75% brže. Zahvaljujući Smart Charging tehnologiji punjač može prepoznati o kojem se uređaju radi i koliko brzo može puniti bateriju priključenog uređaja.

Arctic Quick Charger 8000 i Global Charger 8000 – ključne značajke:
– podržava Qualcomm Quick Charge 2.0
– Smart Charge tehnologija brzog punjenja
– 7-u-1 zaštita (kratki spoj, pregrijavanje, ograničenje voltaže)
– efikasnost do 86%

Punjače možete kupiti na Arctic službenim stranicama:

Isto tako, možete punjač kupiti i u Hrvatskoj u .

Inače, nedavno smo testirali koji istovremeno i inteligentno brzo može puniti do 5 uređaja (tableti, smartfoni, pametni satovi,…) i svakako preporučujemo da pročitate našu i upoznate se s ovom novom tehnologijom punjenja baterija. Isto tako, imate link i gdje ga kupiti u Hrvatskoj.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.