ARCTIC F8, F9 i F12 Silent – gotovo bešumni ventilatori za računala

Fotografija članka: ARCTIC F8, F9 i F12 Silent – gotovo bešumni ventilatori za računala

Nova generacija bešumnih ventilatora za procesore raznih dimenzija i vrsta oplemenit će vaše računalo i olakšati rad. Kažu kako će ARCTIC F Silent F8, F9 i F12 Series ventilatori propustiti maksimalnu količinu zraka.

Oglas

I sami znate kako pregrijavanje računala baš i nije dobra stvar. Rezultat pregrijavanja može rezultirati “smrzavanjem” što je blaži oblik, ili pregaranjem pojedinih komponenti u samom računalu što si nikako ne želite priuštiti.

Kažu kako su uspjeli dizajnirati nove ventilatore tako da propuštaju maksimalnu količinu zraka, dok su elektromotori koji pokreću ventilatore dizajnirani u Njemačkoj. Pri manjem broju okretaja ventilatori su praktički bešumni, što je izuzetno važno ako volite raditi u tišini, odnosno čuti samo ono što želite čuti. Isto tako, nov način “podmazivanja” i prijenosa omogućuje duži radni vijek, što je također pohvalno.

Ne sumnjamo kako će novi ARCTIC F Silent F8, F9 i F12 Series ventilatori poboljšati rad vašeg računala. Kada kupujete novo računalo, odaberite ove hladnjake, nećete pogriješiti.

ARCTIC F Silent F8, F9 i F12 Series – karakteristike:
– gotovo bešumni
– maksimalni protok zraka
– novi sustav prijenosa i podmazivanja
– dizajn koji produžuje vijek trajanja

Evo i cijena, vrlo su povoljne:
– 5,99€
– 6,29€
– 7,99€

Nove ARCTIC F Silent F8, F9 i F12 Series ventilatore možete kupiti na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.