Archos 70 Android 2.2 Tablet već je u prodaji

Fotografija članka: Archos 70 Android 2.2 Tablet već je u prodaji

Zahvaljujući Android OS-u, Archos 70 ima pristup prema AppsLib web shopu, gdje možete downloadati i instalirati brojne besplatne i komercijalne aplikacije. Radi na ARM Cortex A8 procesoru na 1GHz, a zanimljiv je da podržava  3D OpenGL ES 2.0 kompatibilnu grafiku za igranje 3D igara na tabletu.

Dodajmo i podršku za 720p HD video, VGA kameru s prednje strane, 802.11n Wi-Fi, Bluetooth, i 8GB Flash memorije za pohranu podataka. Iz Archosa najavljuju kako će se pojaviti i model s tvrdim diskom od 250GB.

Spomenuti ekran od 7 inča ima multi-touch mogućnosti i rezolucije je 800×480 točaka. Ugrađeni su i stereo zvučnici, mikrofon, G-senzor, HDMI izlaz, USB 2.0 i USB Host ulazi te Micro SD čitač memorijskih kartica.

U Archosu tvrde kako baterija može izdržati do 10 neprekidnog surfanja po webu, 7 sati gledanja videa te 36 sati slušanja glazbe.
Archos 70 ima čelično kućište debljine 1,1 centimetar, a težak je samo 314 grama. Možete ga kupiti direktno preko po cijeni od samo 274$.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.