Arbona najuspješniji Google partner u Hrvatskoj za protekla 4 mjeseca

Fotografija članka: Arbona najuspješniji Google partner u Hrvatskoj za protekla 4 mjeseca

Google je proglasio Arbonu pobjednikom ovogodišnjeg Google Partners All Stars natjecanja koje se odvijalo od 2. travnja do 13. srpnja 2014.

Oglas

Agencija Arbona je nakon malo više od četiri mjeseca marljivog rada pobjedila prema sljedećim kriterijima – broj novootvorenih valjanih Google AdWords računa i ukupna potrošnja po tim računima. Povodom velike pobjede, Arbona putuje u SAD, u San Francisco u Googleplex, Mountain View gdje će uživati u dvodnevnom ekskluzivnom sadržaju Google-ovih stručnjaka i imati priliku povezati se s agencijama poput svoje iz cijelog svijeta.

Inače, Arbona je specijalizirana digitalna agencija te „Google AdWords“ certificirani partner s velikim iskustvom u planiranju i implementaciji internetskih kampanja. U Arboninom timu nalaze se stručnjaci sa „Google AdWords“ certifikatima (pretraživačka mreža, prikazivačka mreža, analiza i izvještavanje). Arbona je Google Partner te jedna od malobrojnih tvrtki s „Google Analytics“ certificiranim stručnjacima u Adriatic regiji.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.