Appleov prvi “wearable gadget” – slušalice koje čuju otkucaje srca?

Fotografija članka: Appleov prvi “wearable gadget” – slušalice koje čuju otkucaje srca?

Svi su poludjeli za takozvanim “wereable gadgetima” odnosno pametnim uređajima koje nosite na sebi, a ne uz sebe. Apple navodno priprema pametne slušalice.

Oglas

Ako je vjerovati ovoj informaciji, tada iWatch neće biti prvi pametni wereable gadget koji će predstaviti Apple. Sve nam se više čini kako bi to mogle biti pametne slušalice koje “čuju” otkucaje srca i prenose ih na novi iPhone. Na nekoliko internetskih se izvora spominje kako bi se nove slušalice mogle pojaviti u kombinaciji s novim iPhone 6 pametnim telefonom, a koji će uz pametne slušalice biti još, već pogađate – pametniji!

Nove bi pametne slušalice trebale prepoznati kako otkucaje srca tako i krvni pritisak, a te bi podatke trebale slati u sam iPhone 6 smartfon. Nakon što su izmislili TouchID, senzor za prepoznavane otiska prstiju kojeg imate integriranog u iPhone 5S, čini nam se kako bi šestici baš lijepo pristajale pametne slušalice.

To nije sve. Novi iPhone 6 će najvjerojatnije doći i s novim iOS 8 operativnim sustavom koji će biti posebno prilagođen wereable gadgetima, tako da će se na njega moći lako zakačiti i novi iWatch koji bi se mogao također pojaviti kada i novi iPhone 6.

Apple slušalice koje čuju otkucaje srca

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.